PVC Vloeren Roosendaal

Het is zover; je wilt een nieuwe PVC vloer gaan leggen. Maar je wilt natuurlijk wel een mooie vloer, die gelegd wordt door professionals bij jou in de buurt.

Certo is hèt adres voor PVC vloeren in Roosendaal en omgeving. Wij leggen op deskundige wijze PVC vloeren bij bedrijven en particulieren en verzorgen hierbij het hele traject.

  • Altijd de hoogste kwaliteit;
  • Alleen eigen personeel;
  • Ruim 40 jaar ervaring met het leggen van vloeren;
  • VCA-gecertificeerde professionals;
  • CBW-erkend, dus je bent als koper goed beschermd;
  • Projectgarantie op vloeren (een defect of beschadiging wordt altijd gerepareerd).

We bieden een breed assortiment kwalitatieve PVC vloeren in diverse kleuren, geschikt voor woonhuizen en bedrijfsgebouwen.

PVC Vloeren Roosendaal

Voor het laten leggen van een PVC vloer in Roosendaal of omgeving ben je bij Certo aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Roosendaal op het bedrijventerrein van Oud Gastel, dichtbij de A17 Roosendaal is een gezellige, bourgondische stad waar je lekker kunt winkelen of kunt genieten van een drankje op een terras.

Combineer je dagje uit met een bezoek aan onze showroom, waar je op afspraak onze PVC vloeren kunt bekijken. Van onze ervaren medewerkers krijg je een professioneel advies over de eigenschappen van de vloer en de mogelijkheden op het gebied van kleuren en dessins.Wil je langskomen? Maak dan vooraf een afspraak door te bellen naar 0165 567 707.

Alleen Eigen Personeel
Ruim 40 Jaar Ervaring
VCA-Gecertificeerd & CBW-Erkend

Laat je PVC vloer in Roosendaal op deskundige wijze leggen

Certo is CBW-erkend en we hebben meer dan 40 jaar ervaring met het leggen van vloeren. We vertellen je dan ook graag wat er allemaal komt kijken bij het leggen van een PVC-vloer. Desgewenst verzorgen we het hele traject, van het voorbereiden van de ondervloer tot het leggen van de PVC-vloer. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en je krijgt een projectgarantie op alle gelegde vloeren. Je kunt het leggen van je nieuwe PVC vloer dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Vloer Kopen Roosendaal

Een vloer kopen in Roosendaal is bij ons snel geregeld. Wil je eerst langskomen? Dat kan. Maak eerst een telefonische afspraak door te bellen naar 0165 567 707. Kom naar onze showroom op het afgesproken tijdstip en bekijk ons assortiment met PVC vloeren van topkwaliteit. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Geen tijd om langs te komen? Vraag dan nu direct een offerte aan, waarna je van ons een prijsindicatie ontvangt. Daarna komen we bij je langs voor een definitief advies en ontvang je een definitieve offerte. Na akkoord installeren we je nieuwe PVC vloer volgens de afgesproken planning.

Wil je liever eerst een prijsindicatie? Maak dan gebruik van onze handige calculator om uit te rekenen wat een nieuwe vloer ongeveer gaat kosten.Onze professionele vakmensen leggen alleen vloeren van hoge kwaliteit. WIl je meer uitleg over de prijs of een persoonlijk advies? Dan kun je ons bellen op 0165 567 707.

Onze Klanten uit omgeving Roosendaal

Wij hebben vloeren gelegd en geïnstalleerd voor de volgende bedrijven en instellingen in de regio Roosendaal:

Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Bravis Ziekenhuis
Rabobank Roosendaal-Woensdrecht
Inofec Kantoormeubelen
Gemeente Halderberge
Gemeente Bergen op Zoom

Onze Locatie

Argon 28, 4751 CX Oud Gastel, Nederland
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag09:00 – 17:00
+31165-567707

Routebeschrijving locatie Roosendaal

Certo is gevestigd op het bedrijventerrein van Oud Gastel aan de Argon 28. Ons bedrijf ligt dicht bij de A17 en is goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en Essen.

Route vanuit de richting Breda

Vanuit Breda rij je binnen 25 minuten naar onze vestiging via de A58 en de A17. Neem op de A58 de afslag richting de A17 (Roosendaal-West). Neem op de A17 afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf. Sla linksaf op de N268 provinciale weg Zuid en sla op de volgende kruising linksaf naar de Helium. Neem de 1e weg linksaf (Argon) en rij door richting de Argon 28 waar je aan de rechterkant het gebouw van Certo ziet staan.

Route vanuit de richting Bergen op Zoom

Neem vanuit Bergen op Zoom de snelweg A58 richting Roosendaal.. Ga bij knooppunt de Stok verder op de A17 richting Roosendaal-West. Neem op de A17 afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf. Sla linksaf op de N268 provinciale weg Zuid en sla op de volgende kruising linksaf naar de Helium. Neem de 1e weg linksaf (Argon) en rij door richting de Argon 28 waar je aan de rechterkant het gebouw van Certo ziet staan

Route vanuit de richting Essen (B)

Vanuit Essen neem je de N117/ N262 richting Roosendaal. Neem de snelweg A58 richting Roosendaal. Hou bij knooppunt de Stok (afslag 19) rechts aan richting de A17 richting Roosendaal-West. Neem op de A17 afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf. Sla linksaf op de N268 provinciale weg Zuid en sla op de volgende kruising linksaf naar de Helium. Neem de 1e weg linksaf (Argon) en rij door richting de Argon 28 waar je aan de rechterkant het gebouw van Certo ziet staan.

Neem contact op

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Heb je een vraag over onze vloeren of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 0165 567 707. We nemen dan zo snel mogelijk per e-mail of telefoon contact met je op.

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken