Over Certo

Advies op maat. Professionele installatie.

Als projectstoffeerder staan wij garant voor het juiste product op de juiste plaats. Zoek je een nieuwe vloer voor jouw bedrijfspand of woning? Dan ben je bij Certo aan het juiste adres.

We weten hoe moeilijk het is om tot de juiste keuze te komen als het om een vloer gaat. We adviseren je vooraf en bekijken jouw situatie. Gaat het om een bedrijfsvloer waar machines overheen rijden? Een vloer voor de woonkamer die onderhoudsvriendelijk, stijlvol en veilig voor de kinderen is? Er zijn talloze keuzes, maar wij adviseren je zodat je de juiste keuze maakt.

Na het kiezen van de vloer installeren we de vloer op locatie. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en gaan altijd voor een 10. Onze projectgarantie biedt een garantie op de complete opdracht. Defecten, beschadigingen en fouten worden dan ook door ons vergoed.

Alleen Eigen Professionals
CBW Erkend & VCA Gecertificeerd
Honderden Projecten Afgerond
https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/roman-shades.jpg

Alleen eigen professionals

Wij werken met onze eigen werknemers. Kwaliteit is het belangrijkste en de ervaring die onze werknemers op hebben gedaan nemen ze mee naar ieder project. Door de jarenlange ervaring van ons team garanderen we hoge kwaliteit. De combinatie van vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Iedere opdracht gaan we voor een 10.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/houten-jaloezien.jpg

De werkwijze

We leveren onze diensten altijd via dezelfde werkwijze. Zo weet je wat je kan verwachten en garanderen we heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Hoe verloopt een project?
1. Je verstuurt een aanvraag;
2. Je ontvangt direct een prijsindicatie;
3. We komen langs voor een definitief advies + offerte;
4. Na akkoord installeren we volgens de afgesproken planning.

Vraag direct een offerte aan

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/rubbervloer.jpg

CBW-Erkend & VCA Gecertificeerd

Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij CBW-erkend. Je wordt als consument extra goed beschermd door de voorwaarden die hierbij horen. Je hebt hierdoor meer garanties na je aankoop, een nette aanbetalingsregeling en onpartijdige klachtenafhandeling. Lees hier meer

Iedereen die bij ons werkt is VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we werken volgens een veiligheid, gezondheid en milieu checklist die voldoet aan de ARBO-regels. Zo weet je dat we veilig te werk gaan, volgens Nederlandse wetten en regelgeving. Lees hier meer

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/rolluiken1.jpeg

Honderden projecten afgerond

In de loop der jaren hebben we honderden projecten afgerond. Vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en zonweringen zijn geïnstalleerd in huizen, winkels, ziekenhuizen, kantoorpanden, scholen, gemeentehuizen en allerlei andere panden. De uitgebreide lijst aan projecten is voor jou een zekerheid dat we kwaliteit leveren en projecten van iedere grootte aan kunnen.

Het volledige aanbod

Vraag direct een offerte aan

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken