Vloeren

De perfecte vloer. Professioneel geïnstalleerd.

Het is tijd voor een nieuwe vloer! Je bedrijfspand of woning is opgeleverd en nu wordt het tijd om over het interieur en de vloeren na te denken. Of misschien heb je net een renovatie afgerond waarbij de oude vloerbedekking vervangen mag worden door nieuwe.

Alleen Eigen Professionals
CBW-Erkend & VCA-gecertificeerd
Honderden Projecten Afgerond

Alles over vloeren

De levensduur

Een nieuwe vloer leg je waarschijnlijk niet zo vaak. Zo kan een PVC vloer wel 10-25 jaar meegaan voordat deze vervangen wordt. Een kwalitatief hoogwaardige houten vloer kan zelfs tot wel 40 jaar meegaan met het juiste vloeronderhoud. Het is dus erg belangrijk dat een vloer goed wordt aangelegd, of dat nu een houten vloer of een gietvloer is.

Zelf leggen of uitbesteden?

Voor wie zelf weinig ervaring heeft met installatie, kan het leggen van een vloer een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat geldt zeker als er grote oppervlaktes aangelegd moeten worden.

Bovendien kunnen sommige vloeren alleen gelegd worden met speciaal gereedschap of materiaal, denk bijvoorbeeld aan gietvloeren. Het uitbesteden van de aanleg aan een professioneel bedrijf zoals Certo kan dan veel tijd besparen.

De risico's van een verkeerd gelegde vloer

Een verkeerd aangelegde vloer kan krom trekken of hobbelig worden. En dan zit er maar één ding op: de vloer vervangen. Er kunnen ook problemen ontstaan als het type vloer niet aansluit bij het gebruiksdoel.

Rijdende bureaustoelen en intensief lopen kunnen bijvoorbeeld krassen op de vloer geven als het materiaal niet hard genoeg is. Het resultaat is een beschadigde vloer. Twijfel je over het leggen van een vloer? Laat het dan door Certo doen.

Alleen Eigen Professionals
CBW-Erkend & VCA-gecertificeerd
Honderden Projecten Afgerond

De juiste vloer door Certo

Met Certo kies je voor een specialist met jarenlange ervaring in projectstoffering. We kunnen je goed adviseren over de eigenschappen van de verschillende soorten vloeren en hoe deze het beste gelegd kunnen worden. We bieden het complete project aan. We leggen de vloeren en verzorgen het vloeronderhoud. Dit verlengt de levensduur van de vloer, die daardoor langer mooi blijft.

Een deskundige aanpak geeft het mooiste resultaat. Zo kun je jaren genieten van jouw mooie vloer. We helpen met het aanleggen van vloeren, of dat nu voor een woningbouwproject is of voor een vliegveld. We zijn gespecialiseerd in projectstoffering en jij profiteert van onze ervaring en deskundigheid. We ondersteunen je met de volgende onderdelen:

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/eenvoudig-te-monteren-zelfbouwmeubelen_2k.jpg

De keuze van de juiste vloer

We hebben een breed assortiment harde en zachte vloeren van merken als Tarkett, Quick Step, Bonaparte en Handyfloor. Daar zit altijd wel een geschikte vloer bij voor jouw project. Zo leggen wij PVC vloeren en laminaatvloeren, maar ook tapijttegels en ondervloeren.

Vertel ons over jouw project en je krijgt van ons advies over een passende vloer. In een ziekenhuis hoort namelijk een andere vloer dan in de ontvangsthal van een gemeentehuis.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/gietvloer-3.jpg

Vloeren inmeten

Het op inmeten van de vloer in de ruimte waarin de vloer komt te liggen is belangrijk voor een goed resultaat. Het lijkt zo eenvoudig, maar toch gaat het vaak mis. Bijvoorbeeld omdat er geen rekening wordt gehouden met snijverlies of rare hoeken.

We weten we precies hoe we een vloer moeten inmeten, om zo het juiste vloeroppervlak te bepalen. Je weet dan precies hoeveel vierkante meter vloeroppervlak nodig is.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/paneelgordijnen.jpg

Levering en leggen van vloeren

We doen veel meer dan vloeren leveren. Inmeten, oude vloerbedekking verwijderen, een goede ondervloer leggen en eventueel ook het in- en uithuizen van het meubilair.

Zo bieden we oplossingen op maat aan voor elk project en elke woning. Je kan alles aan ons overlaten. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/stroken-vinyl-aangepast.jpg

Vloercombinaties

Soms wil je iets anders dan een standaard vloer. We hebben veel ervaring met het combineren van verschillende soorten vloerbedekking. Denk bijvoorbeeld aan linoleum in blokken in combinatie met tapijttegels, of pvc stroken en een gietvloer. We weten als geen ander hoe we verschillende vloertypen netjes op elkaar laten aansluiten voor een schitterend resultaat.

Vraag meer informatie op over jouw vloer

Welke vloeren levert Certo?

We hebben vloeren die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan vinyl stroken voor je woonkamer, een gietvloer voor een kantoor of een PU-vloer voor een ziekenhuis. Je kunt bij ons terecht voor zowel harde als zachte vloeren.

Alleen Eigen Professionals
CBW-Erkend & VCA-gecertificeerd
Honderden Projecten Afgerond
https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2015/08/linoleum.jpg

Harde vloeren

Harde vloeren zijn duurzaam en bijvoorbeeld geschikt voor kantoorruimtes met veel werkplekken. Je kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment harde vloeren. Wij leveren en leggen o.a. stroken vinyl, laminaat, gietvloeren, linoleum en rubber vloeren.

Bekijk hier welke harde vloeren passen bij jouw project.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2021/03/IMGL4400.jpg

Zachte vloeren

Zachte vloeren hebben een andere uitstraling dan harde vloeren. We leveren tapijt, tapijttegels en borstelmatten voor o.a. kantoren, openbare ruimtes en woningen. De vloerbedekking die wij leveren is zacht, geluidsabsorberend, slijtvast en brandwerend. Je hebt bij ons keuze uit verschillende materialen en kleuren en we adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Hier vind je meer informatie over onze zachte vloeren.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2021/01/Ondervloer-scaled.jpg

Ondervloeren

Als u vloerbedekking zoekt voor uw nieuwbouw- of renovatieproject, dan is een goede ondervloer erg belangrijk. Deze isoleert en vormt een vlakke basis voor elke vloer. Is er nog geen ondervloer aanwezig, of is deze van slechte kwaliteit? Dan legt Certo graag een nieuwe ondervloer voor u aan. Zo ontstaat een goede basis voor de nieuwe vloerbedekking.

Lees hier meer over ondervloeren.

https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2021/03/IMGL9350.jpg

Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur van jouw vloer. Verschillende soorten vloeren vragen om verschillend onderhoud. Een vloer die niet goed onderhouden wordt, zal sneller slijten en zijn uiterlijk niet behouden. We weten precies hoe vaak uw vloer onderhouden moet worden en op welke manier. Laat je vloeren onderhouden door Certo, zodat je er verder geen omkijken naar hebt.

Lees hier alles over vloeronderhoud.

Vraag meer informatie aan

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken