Zachte vloeren

Op zoek naar een zachte vloer?

Met zachte vloeren kies je voor warmte, comfort en een zacht gevoel. Certo heeft tapijttegels, tapijt en borstelmatten in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Denk je erover om een zachte vloer te leggen? Laat je dan eerst adviseren door Certo. Wij hebben uitgebreide ervaring met het leggen van zachte vloerbedekking in kantoren, maar ook met kamerbreed tapijt in woonhuizen. We weten waarop je moet letten en wat belangrijk is bij de keuze van de juiste vloer. Neem dus gerust contact met ons op.

Zachte vloeren zijn vaak een bewuste keuze. Tapijt is namelijk niet voor elk project geschikt. Daarom is het altijd goed om de eigenschappen van harde en zachte vloeren met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Dat geldt met name voor ruimtes die veel gebruikt worden, zoals kantoren. De slijtvastheid van tapijt is dan erg belangrijk, omdat er veel over het tapijt wordt gelopen en er bureaustoelen overheen rollen.

Alleen Eigen Professionals
CBW-Erkend & VCA-Gecertificeerd
Honderden Projecten Afgerond

Alle zachte vloeren

Wanneer kies je voor zachte vloeren?

Bij tapijt denk je al snel aan een slaapkamer met een lekkere zachte vloer waar je met blote voeten overheen kunt lopen.Toch kan tapijt ook goed in een kantoor gebruikt worden. Vaak worden daar dan tapijtstroken of tapijttegels gebruikt omdat deze makkelijk te vervangen zijn. Kantoor tapijt heeft meestal een andere samenstelling dan tapijt voor een woonhuis. Het moet immers veel slijtvaster zijn en bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen.

De volgende pluspunten van een zachte vloer kunnen redenen zijn om voor tapijt te kiezen:

  • Het voelt zacht en comfortabel aan;
  • Geluiddempend;
  • Vele kleuren en patronen mogelijk;
  • Makkelijk en snel te leggen;
  • Goedkoop.

Met tapijt creƫer je een huiselijke sfeer en bovendien dempt het omgevingsgeluid. Het is ook goed te combineren met vloerverwarming, maar niet geschikt voor vochtige ruimtes.Tapijt heeft als nadeel dat het minder makkelijk is schoon te maken dan bijvoorbeeld een pvc vloer. Er ontstaan makkelijk vlekken op tapijt.

Vaak is professionele reiniging nodig om het tapijt weer schoon te krijgen en de kleur te behouden. Een harde vloer kan meestal gewoon gedweild worden. Informeer bij Certo naar alle mogelijkheden van tapijt.

Op zoek naar een zachte vloer?

Hoe wordt tapijt gelegd?

Bij het leggen wordt kamerbreed tapijt op de ondergrond gelijmd, waardoor het niet verschuift. Er ontstaat een mooi, egaal oppervlak wat strak oogt. De vloerbedekking die op deze manier is gelegd, kan niet makkelijk verwijderd worden. Tapijt kan ook op een ondervloer gelegd worden, maar dat levert extra kosten op.

Zoek je een flexibele oplossing? Dan zijn tapijttegels heel geschikt. Tapijttegels worden meestal niet gelijmd en zijn daardoor makkelijker te vervangen.

Wil je graag zachte vloerbedekking? Certo kan het hele project van A tot Z verzorgen. We helpen je met de keuze van het juiste tapijt en zorgen dat het netjes en professioneel gelegd wordt.

Hierboven vind je de tapijtsoorten die we kunnen leveren. We leveren kwalitatieve tapijttegels en tapijt van o.a. Interfaceflor, Desso, Bewe, Bonaparte en Interfloor.

Wanneer kies je voor tapijttegels?

Naast kamerbreed tapijt kun je bij Certo ook terecht voor tapijttegels. Deze tegels bieden een flexibele oplossing omdat ze makkelijk te vervangen zijn. Deze tegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele kleuren, maten en motieven. Zo kun je je kantoor of woonkamer de uitstraling geven die je wenst. De voordelen van tapijttegels zijn:

  • Verkrijgbaar in leuke kleuren en prints
  • Vaak antistatisch
  • Makkelijk vervangbaar
  • Verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen

Tapijttegels kunnen makkelijk gelegd worden, ook als er meubilair in het kantoor staat. Certo heeft meer dan jarenlange ervaring met projectstoffering. We vinden dus altijd wel een oplossing voor jouw project.

We kijken naar jouw wensen, het gebruiksdoel van de ruimte en je persoonlijke voorkeuren qua kleur en materialen. Om alles uit handen te nemen verzorgen we ook het leggen. Bovendien weet je dan zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Zo heb je lang plezier van je nieuwe zachte vloeren.

Alleen Eigen Professionals
CBW-Erkend & VCA-Gecertificeerd
Honderden Projecten Afgerond

Een schone vloer met borstelmatten

Bij een gebouw waar dagelijks veel mensen in en uit lopen, komt er aardig wat vuil naar binnen. Hier bieden borstelmatten een oplossing.

Met een borstelmat bij de deur of entree blijven de vloeren in de rest van het gebouw schoner. De matten werken bovendien ook als droogloopmat, zodat met name harde vloeren droog blijven en niet glad worden.

Bij een zachte vloerbedekking kun je het beste kiezen voor een borstelmat of schraapmat.

Laat je vrijblijvend adviseren voor de juiste borstelmatten. Wij leveren kwalitatieve borstelmatten van Storax, die we mooi laten aansluiten op de vloer. Je wilt tenslotte dat de entree van je kantoor er netjes uitziet.

Zachte vloeren - Iets voor jou?

Om erachter te komen of zachte vloeren geschikt zijn voor jouw project, kun je ons bellen voor een persoonlijk gesprek. We hebben veel ervaring met het leggen van vloerbedekking in bedrijfspanden, woonhuizen, nieuwbouw- en renovatieprojecten. We kunnen dus altijd wel een passende oplossing bieden voor jouw project. Samen met jou kijken we welke zachte vloer geschikt is en wat er allemaal mogelijk is met jouw budget. Dat is vaak meer dan je denkt!

Je hebt bij ons keuze uit een breed assortiment vloeren van diverse topmerken. Zo ben je bij Certo altijd verzekerd van een vloer van topkwaliteit, die op een professionele wijze wordt gelegd. Of het nu gaat om een woonkamer of een kantoorruimte van een paar duizend vierkante meter. Laat je dus informeren over de mogelijkheden en bel ons op 0165 567 707.

Op zoek naar een prijsopgave voor een zachte vloer inclusief installatie?

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken