Vloeren Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar vloeren in Bergen op Zoom, dan ben je bij Certo aan het juiste adres. Wij zijn specialist in projectstoffering en het leggen van vloeren in de regio Bergen op Zoom. We bieden een totaalconcept aan met een uitstekende prijs. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar je project.

We helpen je met de keuze van de juiste vloer, zodat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen.

CBW-erkend & VCA-gecertificeerd
Alleen eigen personeel
Ruim 40 jaar ervaring

Vloeren Bergen op Zoom

De mooiste vloeren van Bergen op Zoom worden door ons gelegd. Daarbij maken we gebruik van ruim 40 jaar ervaring die we hebben opgedaan met het leggen van allerlei soorten vloeren in de regio.

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer voor je winkel, bedrijfshal, kantoorpand, café of restaurant in Bergen op Zoom? Kom dan eens langs in onze showroom in Roosendaal (Oud Gastel), waar we een breed assortiment bedrijfsvloeren hebben. Zo krijg je snel een indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden van de vloeren die we leveren.

Deskundig advies over de juiste vloer

We kunnen alle vloertypes leveren, van projecttapijt tot een professionele PVC vloer. Onze vloeren volgen de nieuwste trends op het gebied van kleuren, materialen en dessins.Kom gerust eens onze uitgebreide collectie vloerstalen in Roosendaal bekijken en bespreek met onze vakkundige adviseurs hoe jouw ideale vloer er straks uit gaat zien.

We kunnen ook bij je langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken. Een nieuwe vloer kopen doe je tenslotte niet elke dag. Wij helpen je dan ook graag bij de juiste vloerkeuze. Zo heb je straks een mooie vloer die praktisch is en waar je jarenlang plezier van hebt.

Vloer leggen in Bergen op Zoom - van A tot Z geregeld

Het leggen van een vloer kan je bedrijfsproces aardig verstoren.Het meubilair moet verplaatst worden en het leggen van een vloer kan al snel een paar dagen duren. Bovendien heb je als ondernemer of projectleider weinig tijd om alles te regelen. Wij kunnen het hele project uit handen nemen, zodat het overzichtelijk blijft en de vloer zo snel mogelijk gelegd wordt.

Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en weten precies hoe ze een vloer moeten leggen. We regelen alles voor je, van advies over de juiste vloer tot het terugplaatsen van het meubilair als de vloer is gelegd. En dit alles voor een scherpe prijs, met een volledige projectgarantie en de zekerheid van onze CBW-erkenning.

Ontvang direct een prijsopgave door het formulier in te vullen.

Vloer Kopen Bergen op Zoom

In de historische binnenstad van Bergen op Zoom staan prachtige monumentale panden. De historie van deze panden gaat ver terug in de tijd.

Is jouw winkel of horecazaak in zo’n karakteristiek pand gevestigd? Dan is er niets mooiers dan een vloer die aansluit bij dat authentieke karakter. Een mooie houten vloer of parketvloer met patroon zorgt voor de juiste sfeer en uitstraling.

Zoek je een praktische vloer? Denk dan eens aan een vinyl vloer met houtlook. Deze vloer is slijtvast, makkelijk te reinigen en heeft toch de uitstraling van een houten vloer. Wij hebben verschillende pvc vloeren. In onze showroom kun je deze in het echt bekijken.

Een mooie vloer met de juiste uitstraling

Wil je een vloer kopen in Bergen op Zoom met een passende uitstraling? Wij hebben volop keuze in woning- en bedrijfsvloeren van topkwaliteit en we leggen deze in Bergen op Zoom.

Zo hebben we bijvoorbeeld stofferingsprojecten uitgevoerd voor de gemeente Bergen op Zoom. Door de ruime keuze in kleuren, patronen en dessins vind je bij ons altijd een vloer die aansluit bij het karakter van jouw winkel of pand. Maatwerk is altijd mogelijk.

Desgewenst kun je bij ons ook bijpassende zonwering, raamdecoratie en wandbekleding uitzoeken die we professioneel installeren. Laat je stofferingsproject volledig uitvoeren door Certo en wij regelen alles voor een scherpe prijs.

Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Gemeente Bergen op Zoom
Gemeente Halderberge
INOFEC Roosendaal
Rabobank Roosendaal-Woensdrecht
Bravis Ziekenhuis

Onze Locatie

Argon 28, 4751 CX Oud Gastel, Nederland
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag09:00 – 17:00
+31165-567707

Routebeschrijving vanuit Bergen op Zoom

Certo is binnen 20 minuten per auto te bereiken vanuit Bergen op Zoom. Je kunt ons bereiken via de snelwegen A58 en A17. Op de A58 neem je de afslag richting de A17 (Roosendaal-West). Daarna neem je op de A17 de afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf. Sla linksaf op de N268 provinciale weg Zuid en sla op de volgende kruising linksaf naar de Helium. De eerste weg linksaf is de Argon. Sla hier linksaf. Rij verder door richting de Argon 28.

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken