Certo Vloeren Breda

Wil je een vloer laten leggen in Breda? Laat dan je vloer leggen door Certo Vloeren. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en hebben ruim 40 jaar ervaring met het leggen van vloeren en projectstoffering.

We leveren hoge kwaliteit vloeren en installeren ze direct. Onze onze VCA-gecertificeerde professionals staan garant voor de hoogste kwaliteit. Door onze CBW-erkenning ben je goed beschermd. We geven je een projectgarantie op alle vloeren die door ons worden gelegd.

Wij begrijpen dat je het liefst samenwerkt met een lokale vloerenspecialist. Dat beperkt de kosten en het communiceert makkelijker.

Een bezoek aan onze vestiging is zo geregeld. Je kunt onze vloeren bekijken en je krijgt bij ons altijd een advies op maat. Meer weten? Bel ons dan voor een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Vloeren Breda

Argon 28, 4751 CX Oud Gastel, Nederland
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag09:00 – 17:00
+31165-567707

Vloer laten leggen Breda

Certo voert regelmatig projecten uit in Breda en omgeving. We kunnen dus ook jouw vloer leveren en leggen. Je kunt bij ons voor alle vloertypes terecht, zoals pvc vloeren, houten vloeren, tapijt, linoleum en vinyl. Desgewenst nemen we het hele traject uit handen, van het verwijderen van de oude vloer tot het terugplaatsen van je meubilair.

Certo verzorgt de levering en installatie van:

  • Alle vloertypes (excl gietvloeren);
  • Raamdecoratie;
  • Wandbekleding;
  • Zonwering.

Nadat je een offerte hebt aangevraagd, komen we langs om de situatie ter plaatse te bekijken en je te adviseren over de vloer. Er kunnen immers omstandigheden zijn die invloed hebben op de keuze van de vloer of de manier van leggen.

Certo legt vloeren op verschillende locaties en onder verschillende omstandigheden. Met de ervaring die we zo hebben opgedaan, kunnen we je goed adviseren over de beste aanpak.

Elk project is uniek. Goede communicatie is daarbij ontzettend belangrijk. De planning van de werkzaamheden wordt daarom vooraf altijd goed overlegd, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Vloer kopen Breda

Wil je een vloer kopen in Breda? Neem dan contact op met Certo. Je kunt bij ons terecht voor een breed assortiment van harde vloeren, zachte vloeren, tapijt en pvc vloeren. Indien nodig kunnen we ook de ondervloer voorbereiden of herstellen.

Wij leveren onze diensten altijd via dezelfde werkwijze. Zo weet je wat je kan verwachten en garanderen we heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Hoe verloopt een project?

  1. Je verstuurt een aanvraag;
  2. Je ontvangt direct een prijsindicatie;
  3. We komen langs voor een definitief advies + offerte;
  4. Na akkoord installeren we volgens de afgesproken planning.

Je kunt direct een offerte aanvragen voor het leggen van bijvoorbeeld een houten vloer of een pvc vloer in Breda.

Wil je liever eerst een prijsindicatie? Maak dan gebruik van onze handige calculator om uit te rekenen wat een nieuwe vloer ongeveer gaat kosten.

Projecten in Breda en omgeving

Ben je benieuwd hoe een vloer van Certo eruit ziet? Bekijk dan ons portfolio met projecten die we in Breda en omgeving hebben afgerond.

Zo hebben we onlangs een veiligheidsvloer van vinyl gelegd in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Deze vloer is duurzaam en hygiƫnisch voor personeel en patiƫnten. Bekijk hieronder nog meer van onze projecten uit de regio.

Klanten uit de omgeving

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers uit de omgeving van Breda. Zij hebben ons ingeschakeld voor het leggen van een vloer of de uitvoering van een volledige projectstoffering inclusief zonwering, wandbekleding en/of raamdecoratie.

Onze Locatie

Certo is gevestigd op het bedrijventerrein van Oud Gastel aan de Argon 28. Vanuit Breda rij je binnen 25 minuten naar onze vestiging via de A58 en de A17. Neem op de A58 de afslag richting de A17 (Roosendaal-West). Neem op de A17 afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf. Sla linksaf op de N268 provinciale weg Zuid en sla op de volgende kruising linksaf naar de Helium. Neem de 1e weg linksaf (Argon) en rij door richting de Argon 28 waar je aan de rechterkant het gebouw van Certo ziet staan.

Op onze vestiging kun je verschillende vloerstalen bekijken om zo een indruk te krijgen van de kwaliteit van onze vloeren. Onze medewerkers staan je graag te woord en zullen je altijd voorzien van een professioneel advies.

Wil je langskomen? Maak dan vooraf een afspraak door te bellen naar 0165 567 707.

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken