Projectstoffering door Certo | Onbezorgde Uitvoering

Projectstoffering van Certo

Voor de aanleg van de perfecte vloer kies je voor Certo. Als het gaat om professionele projectstoffering en een goede prijs-kwaliteitsverhouding, dan kun je niet om ons heen.

Onze gecertificeerde professionals hebben honderden stofferingsprojecten in diverse branches uitgevoerd, van klein tot groot.

Je krijgt een advies op maat en we zorgen voor een professionele installatie. Of het nu gaat om het leggen van een vloer of het uitvoeren van een compleet project inclusief montage van wanddecoratie en raambekleding. We gaan altijd voor een 10.

Al onze werknemers zijn VCA-gecertificeerd en we zijn CBW-erkend, zodat je weet dat je project bij ons in goede handen is.

Onbezorgde projectstoffering

Het leggen van een nieuwe vloer is een flinke klus, waarbij er veel geregeld en afgestemd moet worden. Meubels moeten verhuisd of opgeslagen worden, de oude vloer moet verwijderd worden en er moet een nieuwe vloer gelegd worden. En misschien wil je ook meteen de zonwering en wandbekleding vervangen.

Al met al is dit een flinke klus die je niet dagelijks doet. Schakel Certo in als je een nieuwe vloer gaat leggen, je kantoor opnieuw gaat inrichten of een renovatieproject wilt opstarten.

Certo heeft jarenlange ervaring met projectstoffering. Je merkt dat aan onze werkwijze, waarbij we je goed adviseren over alle onderdelen van het project, en de kwaliteit die we leveren door deze ervaring.

Geen tijd om zelf de vloer te leggen? Laat ons dan het hele project verzorgen, van meubelopslag tot het afwerken van de vloer. We nemen het hele traject uit handen en zorgen dat alles naar wens wordt uitgevoerd.

Alleen eigen professionals

Om een goede kwaliteit te waarborgen, werken we alleen met onze eigen gecertificeerde professionals. Zij zijn vakbekwaam, hebben jarenlange ervaring met projectstoffering en zijn bekend met de werkwijze van Certo.

Onze werknemers zorgen dat jouw project soepel en vlot wordt uitgevoerd en dat het resultaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Omdat wij met ons eigen team werken, heb je maar één aanspreekpunt.

Je project blijft beheersbaar en overzichtelijk omdat je alleen met Certo te maken hebt en wij het hele traject voor je verzorgen.

VCA-gecertificeerd en CBW-erkend

Certo is erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Hierdoor ben je als opdrachtgever goed beschermd door o.a. een veilige aanbetaling en een onpartijdige klachtenafhandeling.

Iedereen die bij ons werkt is VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we werken volgens een veiligheid, gezondheid en milieu checklist die voldoet aan de ARBO-regels.

Zo weet je dat we veilig te werk gaan, volgens Nederlandse wetten en regelgeving.

Honderden projecten afgerond

In de afgelopen jaren heeft Certo honderden stofferingsprojecten afgerond. We hebben ruime ervaring met uiteenlopende projecten. Daardoor hebben we altijd wel een oplossing voor een specifiek probleem en kun je bij ons altijd rekenen op een goed advies. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van wat wij voor je kunnen betekenen.

Alleen Eigen Professionals
VCA-Gecertificeerd & CBW-Erkend
Honderden Projecten Afgerond
https://certovloeren.nl/wp-content/uploads/2021/01/Vloertegels-leggen-scaled.jpg

Wat verstaan we onder projectstoffering?

Certo levert de volgende diensten op het gebied van projectstoffering: vloeren leggen, renoveren, schoonmaken, repareren, oude vloer verwijderen, vloer egaliseren, antislip plaatsen, afwerking, levering en installatie van wandbekleding, raamdecoratie en zonwering.

We verzorgen het hele traject tot aan de oplevering en gebruiken hierbij uitsluitend materialen van hoge kwaliteit.

Projectstoffering & Woonstoffering

Bij Certo kun je terecht voor projectstoffering en woonstoffering voor een scherpe prijs. Zo leggen we nieuwe vloeren in kantoren, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Desgewenst installeren we meteen de nieuwe raambekleding en wanddecoratie. Je kunt ook op ons rekenen als je je huis opnieuw wilt inrichten met nieuwe vloeren en raambekleding.

Projectstoffering voor wie?

We stofferen projecten in allerlei gebouwen. Denk aan ziekenhuizen, kantoorpanden, luxe woningen, sportscholen, scholen, tandartspraktijken, dokterspraktijken, apotheken, winkels, en restaurants.

We hebben kennis in huis en weten ook aan welke eisen een nieuwe vloer moet voldoen in jouw branche. Start jij binnenkort met een nieuw project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Schakel je ons in voor het project? Dan nemen we eerst alle met je door. Vervolgens ontvang je een prijsindicatie.

We adviseren je vooraf over de juiste vloer en eventueel ook over de raamdecoratie en wandbekleding. Daarbij houden we rekening met jouw situatie en budget.

Het hele traject wordt vooraf met je besproken zodat je precies weet wat we gaan doen. Onze deskundige en ervaren professionals installeren alles op locatie, waarbij de kwaliteit van het eindresultaat voorop staat.

Projectstoffering door Certo laten uitvoeren?

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken