Alle Bedrijfsruimte Vloeren Voor Kantoren en Bedrijfspanden

Is je nieuwe kantoor opgeleverd of heb je net een nieuwe bedrijfsruimte gekocht? Dan ben je je vast aan het verdiepen in nieuwe bedrijfsruimte vloeren.

Misschien is de huidige vloer versleten of voldoet deze niet aan je wensen. In al deze gevallen moet je op zoek naar de juiste bedrijfsruimte vloer.

Certo is al meer dan 40 jaar specialist in het leggen van vloeren in verschillende bedrijfstakken. We vertellen je dan ook graag waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe vloer voor je kantoor of bedrijfspand.

Hoe kies je de juiste bedrijfsruimte vloeren?

Bij de keuze van de juiste kantoorvloer of bedrijfsvloer is het altijd goed om te kijken hoe de ruimte gebruikt wordt. Het gebruik van de vloer bepaalt namelijk de eigenschappen waar de juiste soort vloer aan moet voldoen.

Voor een bedrijfs- of productievloer heb je een andere vloer nodig dan voor een kantoorpand.

Certo adviseert graag op maat voor de keuze van de juiste bedrijfsruimte vloeren. Uit ervaring weten we dat elke branche specifieke eisen stelt aan een vloer. Er zijn soms wettelijke eisen waaraan voldaan moet worden.

We sommen hieronder de belangrijkste eigenschappen op die meespelen bij de keuze van de juiste bedrijfs- of kantoorvloerbedekking.

Verschillende bedrijfsruimte vloeren in verschillende kantoorruimtes
Bedrijfsruimte vloeren kunnen voor sfeer en een goede akoestiek zorgen.

Onderhoudsvriendelijk

Of je nu een schoonmaakbedrijf inschakelt of zelf dagelijks de vloer doet, het is een voordeel als de vloer makkelijk schoon te maken is. PVC vloeren, vinyl vloeren, gietvloeren, coatingvloeren en laminaat zijn vloeren die makkelijk te onderhouden zijn.

Slijtvast

Een vloer waar veel over gelopen wordt of een vloer die in een bedrijfshal ligt moet slijtvast zijn om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk mee gaat.

Per bedrijfstak wordt dat anders ingevuld. In een hotel of kantoor zal je sneller kiezen voor slijtvast tapijt, terwijl een troffelvloer juist geschikt is voor een bedrijfshal. Een slijtvaste vloer gaat bovendien lang mee en is dus duurzaam.

Vloeistofdicht

Met name in de voedselwarenindustrie, horeca, in ziekenhuizen en bedrijfsruimtes is het vanwege hygiënevoorschriften belangrijk dat de vloer vloeistofdicht is. Vloeistofdichte vloeren worden naadloos gelegd.

De volgende vloeren zijn vloeistofdicht:

  • Epoxy gietvloeren;
  • Coatingvloeren;
  • Woonbeton.

De coating- en epoxyvloeren zijn goed bestand tegen chemische producten en zuren, waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld garagebedrijven en werkplaatsen.

Bedrijfsruimte vloeren in fabrieken
Iedere branche vraagt om andere bedrijfsruimte vloeren.

Wat kosten bedrijfsruimte vloeren?

De kosten voor nieuwe vloeren voor bedrijfsruimtes zijn afhankelijk van:

  • Het oppervlak;
  • Het type vloer;
  • De huidige staat van de vloer.

Wij kunnen scherpe prijzen bieden, omdat we bij projectstoffering nauw samenwerken met verschillende leveranciers. In onderstaande tabel staan richtprijzen voor een aantal verschillende bedrijfsruimte vloeren. Neem voor een exacte prijs gerust contact met ons op.

Type vloer Gem. prijs per m2
Epoxy gietvloer €45
Troffelvloer €60
Coatingvloer €26
Woonbeton €75
Projecttapijt €25
Pvc-vloer €25

Alle populaire bedrijfsruimte vloeren

Het vloerenaanbod voor kantoren en bedrijfsruimtes is groot. Hieronder staan de meest populaire bedrijfsruimte vloeren.

Laminaat

Laminaat wordt vaak gebruikt in kantoren, winkels of bedrijfsruimtes. Vooral laminaat met gebruiksklasse 32/AC5 is geschikt.

Laminaat is goedkoop, stofvrij en bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Een laminaat vloer kan goed tegen een stootje en gemorste koffie of thee veeg je zo weg. Laminaat is bovendien makkelijk te onderhouden met stofzuigen en dweilen.

Pvc

Pvc-vloeren zijn makkelijk te installeren en de vloer heeft talloze mogelijkheden qua design. Een pvc-vloer past hierdoor altijd in het interieur van een kantoor of bedrijfsruimte.

Met betonlook of houtlook maak je de juiste sfeer terwijl je profiteert van het gebruiksgemak van deze vloer.

Tapijt

In grote ruimtes of ruimtes met een slechte akoestiek zie je vaak tapijt liggen. Tapijt heeft een geluiddempend effect en zorgt voor sfeer. Tapijt is geschikt voor kantoorruimtes maar zeker ook voor hotels, theaters en cruiseschepen.

Betonvloer

Betonvloeren worden het vaakst gebruikt in bedrijfspanden. Beton kan op veel verschillende manieren afgewerkt worden en is dus geschikt als maatwerk vloer.

Een betonvloer kan voor vele verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals een garagevloer of een woonbetonvloer in een fietsenzaak.

Bedrijfsruimte vloeren laten leggen

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte vloeren voor je kantoor of bedrijf? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier kun je diverse vloeren bekijken en meteen door ons laten leggen.

Wij zijn CBW-erkend en VCA-gecertificeerd en werken alleen met eigen personeel. Dankzij 40 jaar ervaring krijg je bij ons altijd een goed advies voor je nieuwe vloer.

Wij verzorgen het hele traject, van uitruimen tot de wandafwerking, waarbij de bedrijfsprocessen zo min mogelijk onderbroken worden.

Neem gerust contact met ons op. Via onze website zijn we 24 uur per dag bereikbaar en onze showroom is te bezoeken op afspraak. De koffie staat klaar.

Alleen Eigen Personeel
CBW-Erkend & VCA-Gecertificeerd
Ruim 40 Jaar Ervaring

Vloer van jouw bedrijfsruimte laten leggen door professionals?

Enkel kwaliteit

Wij werken onder andere met de volgende merken